Terassmarkiser

Terassmarkiser

Med terassmarkisens hjälp blir altanen eller balkongen ett extra uterum att längta till. Du bestämmer själv om det ska vara svalkande skugga på dagen, varmt och skönt utan dagg på kvällen. Eller varför inte en plats att bara njuta av solen på? Våra terrassmarkiser levereras alltid måttbeställda och de går att anpassa till de flesta hus. Vår kraftiga, storsäljande terassmarkis i R1800-serien finns i många modeller som passar i de flesta sammanhang. För ett stilfullt intryck så finns helkassettmarkiser som skyddar både markisväv och konstruktion mot regn och smuts. Vi har även enklare terassmarkiser för den lilla uteplatsen.

R1500, FA20

 

R1500 och FA20 markiserna är speciellt utvecklade för den lilla terrassen eller balkongen med alla de egenskaper som utmärkt Riviera och Hunter Douglas Scandinavia’s markiser genom åren med hög kvalitet och lång hållbarhet.

 

R1800, R2000, R2000Plus

 

R1800 och R2000 är båda mångsidiga serier av terrassmarkiser som täcker de flesta behov av skugga över en uteplats. Med allt från markiser med extra ståhöjd till riktigt smala eller varför inte med rullgardinsfront för de där irriterande låga solstrålarna. En stabil markis i många modeller, med modern design i ett stort urval kulörer kännetecknar Rivieras markiser. Markisens armar med inkapslade vire och extra förstärkta fjäderpaket ger en dukspänning utöver det vanliga. Hög kvalitet borgar för slitstyrkan.

 

R1800 kassett

 

R1800 terrassmarkis är en mycket attraktiv helkassett som ger ett stilfullt intryck och lämpar sig väl för exempelvis terrasser, balkonger, butiker, kiosker och restauranger. Utmärkande drag för R1800 är den designade helkassetten som skyddar duk och mekanism mot regn och smuts. De rejäla vikarmarna med inkapslade vire och starka fjädrar garanterar en bra dukspänning.

Här hittar du mer information och bilder våra olika terassmarkiser:

Produktblad R1500

Produktblad R1800

Produktblad R2000

Produktblad R2000 Plus, semikassett

Produktblad R1800 helkassett

Produktblad-FA20

  • Takprofil eller Semikassett
  • Justerenhet för markisens lutning
  • Crossoverarmar för smala markiser med stort utfall
  • Dukbalk för större rymd
  • Nedrullningsbar kappa
  • Motorisering
  • Automatisering
  • Smarta hem

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning kring ert projekt i vår utställning i Sundsvall med en av våra fönsterinredare och solskyddstekniker. Genom att tillsammans diskutera projektets mål och förutsättningar kommer vi fram till en lösning som är anpassad för just er. Anmäl ditt intresse till oss så kontaktar vi dig för en tidsbokning.

Förbered besöket hos oss med att ta med dig några foton och ungefärliga mått på dina fönster, uterum och uteplats.

Vi hjälper dig oavsett om du finns i Sundsvall, Timrå, Vemdalen eller närliggande ort.

Kostnadsfri rådgivning